Forum » Suggerimenti

Nikes mönster"

  • 12 settembre 2021 22:58:15 PDT

    Skechers Energy Burst-sneakers har gjort jämförelser med Nike i adidas av alla oegentligheter anledningar, men det reconocer sig att företaget har allvarliga avsikter att konkurrera med branschens främsta varumärken. casualsnkrs.com Greenberg diskuterade några uutav varumärkets planer på att växa sig ännu större och sa att effectiveness -sneakers är en uutav de största kontokorna..

    Skechers blev skomärket nummer två 2015, men de mycket m?jligt är skyldiga mycket until eventually märken som adidas i Nike. Den senaste tidens överträdelseprocess mot det främsta mammamärket är inte bara en lycka till, i flera företag har väckt talan om intrång. Skechers har en ganska lång historia av att låna mönster. Oavsett har dom gjort sina derivatstilar until eventually ett företag på flera miljarder dollar. Vi har analyserat 10 av desta modeller och betygsatt skechers dlux walker billigt konsumentens utförande baserat på p? vilket vis nära de kom until eventually den ursprungliga designen.

    Skechers är galet. De har varit galna. De e att fortsätta vara galna. I det senaste kapitlet i sin galenskap är det föredragna märket fotbollsmammor här ute som säljer avslappnade tränare som uppenbart sliter av Kanye Wests Adidas Yeezy Boost three hundred and fifty. Skon, som på något sätt säljs för  , kallas Modern Running stroller. Enligt produktbeskrivningen har slip-on SportKnit-mesh och en stötdämpande mellansula.  skechers elite flex billigt rea Det påpekades först av Twitter -användaren ABSRDST. Om Modern Jogger icke är illa nog, säljer Skechers också en klädsko med Yeezy -mönstret Mersey.

    I ett klagomål på tre punkter hävdar Nike pas cher att Skechers vd Robert Greenberg har instruerat anställda att ta skodesign från de konkurrerande marknaderna my partner and i det som beskrivs och "Skecherizing" i ett försök att vinna marknadsandelar. "Skechers avsåg att kopiera dom påstådda mönstren av VaporMax -patenten genom att generera samma eller liknande helhetsintryck som Nikes mönster", enligt Nike i dräkten. Dräkten kräver också att domstolen hindrar Skechers från att fortsätta att kränka m?nniskor Nike -mönster, billigt skor ] men por otro lado en officiell dom har ännu inte fattats.