Forum » Suggerimenti

Nike Air Jordan Future Iron Green

  • 29 dicembre 2020 21:40:45 PST

    Låt oss titta närmare på Jordan Proto-Max 720 Dark Russet Orange! Jumpmans senaste silhuett, det kan verka extremt futuristiskt från början, men det har faktiskt massor av retrodesigner och hyllar tidigare modeller, och här är allt du behöver veta! Målad i ett höstfärgat färgschema doppas den övre i  air jordan rea  en snygg hel svart nyans och tillverkad av en mångsidig textil som är gjord för alla väderförhållanden. När du rör dig nedåt sitter Jordan Proto-Max 720 Dark Russet Orange ovanpå en tjock orange mellansula som tas p? eng?ng från den legendariska Air Max 720 som debuterade innan i år.    Vi innehar sett många fantastiska utgåvor hela sommaren från detta sortiment och tillbaka med den senaste upplagan, Nike Air Jordan Future Iron Green. Detta par presenteras i 1st arméinspirerat mönster med en grön och vit blandad färg genom hela din kropp. Den fantastiska smygen är klädd i en underskattad olivgrön genom hela den vävda designade överdelen. Tonala skosnören,  air jordan skor dam  branding och hälfliken komplimangerar denna subtila och minimalistiska silhuett. En skarp vit vadderad mellansula med genomskinlig yttersula avslutar detta utseende och drar ännu mer uppmärksamhet åt den snygga designen på överdelen.

    Jordan 5 Retro Dark Stucco Red är en av de mer egna färgerna som anländer 2017. Den här skon är en garanterad head-turner med en kombination av mörka och färgstarka detaljer. Varifr?n noga med att lämna en kommentar nedan och låt oss veta dina tankar om den här utgåvan. Annars, håll dig limmad på våra sociala mediesidor för mer uppdateringar och varningar. Premium och mjuk mocka täcker överdelen i en djup nyans av stuckatur.  air jordan 5 skor herr  Den träffar praktiskt taget allt i sikte men tack vare några subtila detaljer innehar den här skon en unik och slående estetik.

    Med årets NBA All-Star-helg bara några veckor bort börjar sportklädshus långsamt att dela med sig av vad årets satsning på elit-superstjärnor kommer att ha på banan. Idag framträder Air Jordan 33 "All-Star" med en blandning av metalliskt silver och svart. FastFit-skrytande sneaker välkomnar ett futuristiskt utseende med majoriteten av  air jordan 33 skor sverige dess övre dominerade av ovan nämnda metalliska nyansen tillsammans med kompletterande röda och blå accenter på remmarna och dragkabeln.